Хор хлопчиків та юнаків КССМШ ім.М.Лисенка

30 січня у Соборі Святої Катерини Хор хлопчиків та юнаків КССМШ ім.М.Лисенка під керівництвом художнього керівника та диригента Михаеля Крістера (Вандаловського), хормейстера і диригента Марії Коваль та концертмейстера Світлани Матвієнко влаштував для Києва справжнє свято грандіозним великим різдвяним концертом під назвою «Відлуння Різдва». Ще і ще раз даруючи світло, радість, тепло та піднесення різдвяних свят хор в кожному серці запалив вогник щастя та створив резерв добрих емоцій та почуттів аж до наступних свят.

У концерті були представлені духовні твори, колядки та щедрівки українських класиків, обробки сучасних композиторів, колядки на різних мовах світу. Нашими шановними високоповажними гостями були заслужений діяч мистецтв України, професор, директор КССМШ ім. М.В. Лисенка, Сергій Михайлович Волков, професори та викладачі кафедри хорового-диригування НМАУ ім.П.І.Чайковського на чолі із завідувачем кафедри хоровим диригентом, Героєм України, народним артистом України, Євгенієм Герасимовичем Савчуком, адже в рамках концерту відбувся іспит асистента-стажиста НМАУ ім.П.І.Чайковського класу професора Савчука Є.Г. – Марії Коваль, яка показала гарний результат роботи та отримала оцінку “відмінно”.

Гостями концерту був запрошений вокальний ансамбль молодших класів КДМШ ім.Д.Кабалевського під керівництвом Марії Коваль, концертмейстер Наталія Ткаченко, який блискуче представив пласт колядок народів  світу.