Учень КССМШ ім. М.В.Лисенка Кента Ігараші підкорює світовий мистецький Олімп

Компанія YAMAHA Music Gulf FZE (ОАЕ, м. Дубай), яка є найбільшим виробником музичних інструментів і звукового обладнання у світі, а також постачає продукцію в країни СНД, Близького Сходу та Африки, проводить багаторічну стипендіальну програму для студентів музичних навчальних закладів вищезазначених країн. Цього року стипендіальна програма проводилася по класу саксофона протягом 6 – 9 лютого 2020 року в м. Дубаї (ОАЕ).

Ігараші Кента, учень 11 класу Київської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату імені М.В. Лисенка, клас професора Юрія Володимировича Василевича, за результатами відбіркового прослуховування вийшов у фінал і у категорії учасників змагання віком до 22 років у  фіналі здобув одну з двох переможних стипендій, які поважне журі надало представникам з СНД.

Його виступ був яскравим і харизматичним, як відзначили колеги і організатори.

Участь нашого учня в престижній міжнародній програмі компанії Yamaha Music Gulf вже вкотре демонструє високий рівень музичної культури та підготовки музикантів у КССМШ-інтернаті імені М.В. Лисенка.

Побажаємо й іншим нашим учням творчих успіхів, подальших перемог у професійних всеукраїнських і міжнародних творчих змаганнях!