ТВОРЧІ ДОСЯГНЕННЯ УЧНІВ КДМЛ ІМ. М.В. ЛИСЕНКА НА ІІІ МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «CHRISTMASFEST»

Наприкінці січня 2023 року в Одесі відбувся ІІІ Міжнародний двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв «ChristmasFest». Завідувачка відділу хорового диригування КДМЛ ім. М.В. Лисенка Ірина Леонідівна Тихонова та концертмейстер Тетяна Петрик підготували до участі у цьому конкурсі Хор хлопчиків молодших класів ліцею та ученицю дев’ятого класу відділу хорового диригування Аурелію Блажітє. І наші юні хористи , і Аурелія, показали чудові результати на цьому конкурсі. Хор хлопчиків молодших класів став Лауреатом І премії у номінації «Хори та ансамблі», тоді як Аурелія стала Лауреаткою І премії у номінації «Диригування».

Бажаємо нашим учням подальшого творчого зростання та майбутніх перемог!

Учениця дев’ятого класу КДМЛ ім. М.В.Лисенка Аурелія Блажітє та завідувачка відділу хорового диригування ліцею Ірина Леонідівна Тихонова.
Учениця дев’ятого класу КДМЛ ім. М.В. Лисенка відділу хорового диригування Аурелія Блажітє
Хор хлопчиків молодших класів КДМЛ ім. М.В. Лисенка
Ірина Леонідівна Тихонова та хор хлопчиків молодших класів КДМЛ ім. М.В. Лисенка
Директор ліцею Сергій Михайлович Волков, концертмейстер хору – Тетяна Володимирівна Петрик, керівник хору – Ірина Леонідівна Тихонова, заступник директора з навчальної роботи на спеціальному циклі навчання – Ольга Олександрівна Савицька та Хор хлопчиків молодших класів КДМЛ ім. М.В. Лисенка