Міжнародний конкурс скрипалів імені Мирона Полякіна

18 листопада 2020 року в м. Черкаси відбулось урочисте нагородження переможців Міжнародного конкурсу юних скрипалів імені Мирона Полякіна.

Цього року, зважаючи на світову пандемію COVID-19, прослуховування учасників відбувалось у дистанційному режимі. Міжнародне  журі, у складі: Яна Романовські (Польща), Мирослави Которович (Україна), Світлани Попової (Білорусь), Дмитра Шейнкмана (Ізраїль), Ріада Кудса (ОАЕ) та Лідії Шутко (Україна),  високо оцінило виступи вихованців Київської середньої спеціалізованої музично школи- інтернату ім. М.В. Лисенка та нагородило відзнаками.

Лавреатами І ступеня у ІІ віковій категорії стали учениці 9-А класу –   Кисляк Анна та Кисляк Софія ( клас викладача Сніжної Т.В.), у ІІІ віковій категорії – Липкіна Анна, учениця 10-А класу (викладач  Мухіна Т.Г.).

Дипломи лавреатів ІІ ступеня у ІІ віковій категорії здобули: Василькова Олександра (викладач Грабовська М.Я.), учениця 6-Б класу та Борисова Ірина, учениця 9-А класу (викладач Корінець О.М.).

У номінації «Ансамблі» школу представили учні 8-Б класу –  Дубровіна Любов та Дубровін Олександр (клас викладача Калініної М.О.), які стали лавреатами ІІІ ступеня у ІІ віковій категорії.

Серед дипломантів конкурсу – учениця 4-Б класу Кравченко Поліна (викладач – Корінець О.М.), учень 4-А класу Суховієнко Микита та Дубровіна Любов (викладач Самойлова І. А.). Також журі конкурсу не оминуло викладачів та нагородило Яремчук Оксану Олександрівну дипломом у номінації «Кращий концертмейстер конкурсу»!

Вітаємо всіх юних учасників та їх викладачі і концертмейстерів з новими перемогами і бажаємо творчих сил та натхнення до нових звершень!