Зустріч учнів КССМШ ім.М.В.Лисенка з кобзарем

3 березня 2020 напередодні дня народження Тараса  Шевченка в Київській середній спеціалізованій музичній школі-інтернаті ім. М.В. Лисенка відбулася цікава творча  зустріч  з відомим не тільки в Україні кобзарем –Едуардом Драчем!
Едуард Драч – член Національної спілки письменників України, Національної спілки кобзарів, заслужений працівник культури України. Він відгукнувся на запрошення вчителів і учнів початкової школи та познайомив школярів з  стародавніми народними музичними інструментами: кобзою та лірою.
Звичайно, учнів музичної школи надзвичайно цікавили особливості будови інструментів,  творення звуків та історія співців, тому зустріч переросла в бурхливу бесіду з безліччю  запитань. Разом співали, згадували історію українського народу, оспівану кобзарями, кожен бажаючий міг доторкнутися до струн стародавніх інструментів.
Цього ж дня стартувала виставка дитячих малюнків до творів Тараса Шевченка, які незабаром маленькі школярі представлять на конкурсі читців, тому діти мали нагоду поділитися своїми враженнями з нашим гостем.  Дякуємо за цікаву зустріч, яка назавжди залишиться у пам’яті маленьких музикантів!