КССМШ-інтернат ім. М.В.Лисенка оновлюється!

КССМШ – інтернат ім. М.В.Лисенка відома своїми талановитими випускниками не тільки в Україні, а і далеко за її межами. Звідусіль з’їжджаються талановиті діти, щоб здобути якісну музичну освіту,  тому надто  важливим є матеріально-технічне забезпечення школи. Адже  чимало обдарованих дітей, що навчаються у школі,  приїхали з різних куточків України та проживають у шкільному інтернаті.

Останнім часом школа і, зокрема інтернат, змінює на краще своє «обличчя». Упродовж  2019 року за матеріальної підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України оновлено фасад інтернату, в приміщеннях встановлено нові енергозберігаючі вікна. Стало світло і затишно в кімнатах і класах. Фасад  інтернату має сучасний, привабливий зовнішній вигляд.

Спеціально для самопідготовки учнів, що проживають в інтернаті, придбано 5 фортепіано ZIMMERMANN. В оновлених репетиторіях створені умови для самостійної підготовки, де діти можуть вдосконалювати свою майстерність.

Для покращення умов проживання мешканців інтернату у минулому році було придбано 50 ліжок з матрацами, 30 шаф, тумб та книжкових секцій, встановлено додаткові водонагрівачі та нова пральна машина. Планується ремонт санітарних вузлів.

Маємо надію, що поліпшення умов проживання  мешканців інтернату буде  сприяти їх навчанню і опануванню таємниць виконавського мистецтва.