Український музичний ярмарок

4-5 жовтня 2019 року в Києві за сприяння Міністерства культури, молоді і спорту України проходив Український музичний ярмарок – найбільша і єдина в нашій державі виставка професійного звукового та світлового обладнання та музичних інструментів. Понад 60 учасників заходу з Києва, Львова, Житомира, Вінниці, Одеси, Мукачевого та інших міст України представили різноманітні музичні інструменти, професійне сценічне, звукове та світлове обладнання, устаткування для студій звукозапису тощо. У рамках ярмарку відбулися численні презентації, концерти, воркшопи, під час яких музиканти-професіонали мали змогу дізнатися про нові тренди а галузі музичної індустрії та розширити свою мережу контактів, а початківці – проконсультуватися щодо вибору свого першого музичного інструмента, отримати поради з подальшого професійного розвитку, ознайомитися з новинками музичної літератури.

Директор КССМШ ім.М.В.Лисенка С.М.Волков та заступник з організаційних питань І.В.Грибов взяли участь у ярмарку. Вони зустрілися з керівниками провідних фірм із виготовлення та дистрибуції музичних інструментів, обговорили з ними питання майбутнього співробітництва. Сподіватимемося, що ці зустрічі матимуть плідне продовження, і незабаром учні школи будуть удосконалювати свою професійну майстерність на нових музичних інструментах.

Директор КССМШ ім.М.В.Лисенка Сергій Волков обговорює питання ринку музичних інструментів з музикантом і підприємцем з Чехії Міланом Реріха